Få din sexlyst tilbage efter graviditet

Få din sexlyst tilbage efter graviditet

Det giver næsten sig selv, at der efter en graviditet sker mange forandringer – ikke bare i kvindekroppen – men også i vores parrelation. Pludselig har vi helt nyt, lille liv at tage os af og instinktivt skubber mange sine egne behov langt væk til fordel for barnet. Nybagte forældre mangler ofte søvn og tid til hinanden, begge dele helt basale forudsætninger for at få overskud og lyst til sex og samvær. Men vi glemmer let, hvor vigtigt det er for parforholdet – at det også er den lim, der holder familien sammen og kærligheden i live.

Oveni i disse nye udfordringer kommer samtidig et ændret hormonlandskab i kvinden, der ser væsentligt anderledes ud end før, hun fik barn. Det, man ofte betegner som ’ammehjerne’, er faktisk helt reelt, for når man ammer skifter kroppens kemiske sammensætning; mængden af østrogen og progesteron falder, og hormoner som oxytocin og kortison tager over. 

Når kvindens hormonale signalsystem fyldes op af oxytycin og seratonin knytter hun nemmere bånd med babyen, og den vigtige beskyttertrang vokser. Amning og hud-til-hud-kontakt med babyen udløser lykkefølelse, og derfor bliver andre relationer sekundære – også den til ens partner.

Det betyder helt uundgåeligt, at ens partner kan føle sig udenfor i den nyopståede tosomhed og føle sig alene med tabuiserede følelser som jalousi og afmagt – og måske endda mangle entusiasme for den nye virkelighed med det lille liv.

Så hvordan undgår vi, at parforholdet går på vågeblus, når man er nybagt forældre? Det handler om at prioritere hinanden og tid til at planlægge romantiske åndehuller fra bleer og praktiske rutiner. Husk, at lidt har også ret, når det kommer til at få din partner til at føle sig elsket og godt tilpas. Når du vækker kroppens sensualitet og lyst, får du automatisk lyst til mere. Så selv om det kan lyde kedeligt, så find en rytme i jeres sexliv og overhold den – også selv om lysten måske mangler lige i starten.

Vi taler allesammen forskellige kærlighedssprog. Er din partner til gaver? Tjenester? Fysisk berøring? Ros og opmærksomhed? Og hvad har du selv brug for, for at holde den erotiske del af dig aktiv? Vær ærlig i jeres kommunikation og sæt ord på jeres ønsker. Også hvis det er at være alene med dig selv i stilhed. 

Bulletvibratorer

Bulletvibratorer er små, cylinderformede vibratorer, der er supernemme at betjene. Typisk kan vibrationsmønstre og volumen styres af en enkelt knap, men man kan også få mere avancerede bullets. Fælles for dem er, at deres form gør dem gode til at koncentrere vibrationerne til ét bestemt sted.

Hvis det er første gang, du skal købe et erotisk legetøj, og du er i tvivl om vibrationer er noget for dig, så er en bullet et godt sted at starte – du vil hurtigt blive overbevist. Alle Lust Copenhagen by Magasins produkter er lavet i materialer, der er godkendt og velegnede til huden, så du trygt kan vælge det lige det materiale, du foretrækker – den glatte plast eller den fløjlsbløde silikone.

Bullie vibrator

Bullie vibrator
Bullie vibrator
Bullie vibrator

Bullie vibrator

Normalpris kr. 250,00
/
Inkl. moms. Fragt beregnes i betalingsforløbet.

LELO Smart Wand II Large

Få ting lader batterierne op som en orgasme. Hvis tiden er knap, og overskuddet lille, så lad et vibrerende legetøj gøre det hårde arbejde. En effektiv wand kan klare både de ømme rygmuskler og lokke serieorgasmer frem hos selv den mindst veloplagte. 

Lelo Smart Wand 2 Large

Lelo Smart Wand 2 Large

Normalpris kr. 1.499,00
/
Vælg Farve
Inkl. moms. Fragt beregnes i betalingsforløbet.

Ami bækkenbundskugler

Som nybagt mor skal bækkenbundsmusklerne genoptrænes, hvilket nemt kan klares ved dagligt brug af bækkenbundskugler, der kan bruges derhjemme, mens man laver andre ting. Kugler med vægtsystem, der giver mulighed for at trappe træningen op optrapning er de mest ideelle.

Je Joue Ami bækkenbundskugler

Je Joue Ami bækkenbundskugler

Normalpris kr. 489,00
/
Inkl. moms. Fragt beregnes i betalingsforløbet.
Sitre Gel naturlig vandbaseret glidecreme 200 ml
Sitre
kr. 270,00
EasyGlide vandbaseret glidecreme 150 ml
EasyGlide
kr. 79,00
Sitre Gel naturlig vandbaseret glidecreme 50 ml
Sitre
kr. 105,00
Buck Angels T-Lube glidereme
Sliquid
kr. 119,00
EasyGlide Glycerinfri glidecreme 150 ml
EasyGlide
kr. 79,00

Mere fra Lust World

Sæt fart på fantasierne

Lad den frække fantasi være forspil til endnu stærkere orgasmer; på skrift, på lyd, som film.

Læs guide
Sådan finder du dit G-punkt

G-punktet, findes det? Svaret er ja... og nej. Vi guider dig til endnu mere indvendig nydelse.

Læs guide