Laid D.1 Dildo

Månedens item: D.1 Stone Dildo

Månedens produkt er denne gang i sommerens tegn. Vi søger ud til steder hvor vi kan opleve den smukke natur og nyde livet.

Når vi bevæger os ud i det fri, genskaber vi automatisk forbindelsen til vores krop og sjæl. Lyden af skov og vand virker afstressende. Tiden bliver mindre relevant, vi er mere tilstede i nuet. Stilheden og roen inviterer os til at gå på opdagelse, både i os selv og i vores magiske omgivelser.

Sex og kærlighed i naturen kan blive endnu mere intens, med en smuk dildo lavet af månesten. Laid, et norsk designer par, har skabt et unikt værktøj til at finde den eftertragtede g-punkt med sin asymetriske form, der ved en enkel lille drejende bevægelse stimulerer det helt rette sted.

Stenen er poleret, så den skinner i alle regnbuens farver, og tyngden sørger for en dyb penetration uden at man skal bruge særligt mange kræfter.

Månestenen fremmer den feminine kraft, og sætter os i forbindelse med følelser og kreativitet. 

Da stenen ikke er porøs, er den hygiejnisk og nem at rengøre, desuden kan den bruges sammen med alle former for glidemiddel og massage olier.

Materialet optager varme og kulde, så den kan med fordel bruges til sanselige temperatur-lege. Læg den for eksempel i solens stråler, og nyd ægte sol-sex.  Eller hold den under rindende koldt vand, og lad den kølende effekt få musklerne til at stramme og trække sig sammen. Udover at være fantastisk at bruge, er D.1 Stone Dildo så smuk, at den kan ligge fræmme som dekoration. Det er den perfekte kærlighedsgave til dig selv eller din elskede.  Giv dig hen, og bliv et med naturen! 

D1 Stone Dildo

D1 Stone Dildo
D1 Stone Dildo
D1 Stone Dildo
D1 Stone Dildo
D1 Stone Dildo
D1 Stone Dildo
D1 Stone Dildo
D1 Stone Dildo

D1 Stone Dildo

Normalpris kr. 879,00
/
Inkl. moms. Fragt beregnes i betalingsforløbet.
Sitre Gel naturlig vandbaseret glidecreme 200 ml
Sitre
kr. 270,00
EasyGlide vandbaseret glidecreme 150 ml
EasyGlide
kr. 79,00
Sitre Gel naturlig vandbaseret glidecreme 50 ml
Sitre
kr. 105,00
Buck Angels T-Lube glidereme
Sliquid
kr. 119,00
EasyGlide Glycerinfri glidecreme 150 ml
EasyGlide
kr. 79,00

Mere fra Lust World

Sæt fart på fantasierne

Lad den frække fantasi være forspil til endnu stærkere orgasmer; på skrift, på lyd, som film.

Læs guide
Sådan finder du dit G-punkt

G-punktet, findes det? Svaret er ja... og nej. Vi guider dig til endnu mere indvendig nydelse.

Læs guide