Mød The Oh Collective

Det lå ikke i kortene, at de fire kvinder, Eden, Diana, Simona og Winxi skulle producere sexlegetøj, da de første gang mødte hinanden. Som børn af asiatiske immigranter er de alle fire vokset op i et konservativt kinesisk miljø, hvor sex, intimitet og seksuel viden var og stadig er et tabu, og noget, der ikke bliver snakket om. De opdagede, at de desværre ikke var de eneste med denne oplevelse og derfor besluttede de sig for at gøre noget ved det og startede The Oh Collective. – Et fælleskab med produkter, der generobrer seksuel nydelse fordi som de selv siger det: ”Livet er simpelthen for kort til dårlig sex”.   

The Oh Collectives mission er, at inspirere kvinder til at være komfortable, trygge og glade med sig selv og deres seksualitet. Sex skal ikke være skamfuldt, og alle burde udforske deres krop og undersøge, hvad der giver dem nydelse. The Oh Collectives produkter er derfor designet med tanke på ultimative nydelse og produceret, så de er sikre og pålidelige.   

Vi har snakket med de fire kvinder bag The Oh Collective, for at blive klogere på, hvad seksualitet og seksuel velvære betyder for dem. 

Hvad er seksuel velvære for jer?

”Velvære betyder for os alt dét, der gør os tilpasse og giver en rar følelse. Det kan være mad, søvn, bevægelse eller motion, mindfullness, sociale forbindelser, og selvfølgelig sex og intimitet.

Vi føler desværre, at seksuel velvære, i mange år har været overset og dét vil vi gerne ændre på. Derfor startede vi The Oh Collective.

Med The Oh Collective ønsker vi at opfordre til at lære sin krop at kende og hvad der giver én nydelse. Vi vil gerne være med til at åbne samtalen om sex, intimitet og grænser, samt skabe et trygt rum, fri for skam og fordomme. De generelle kulturelle tabuer og stigmatiseringer omkring sex og nydelse begrænser den seksuelle velvære og derfor vil vi være med til at fremme en mere positiv indstilling til sex, hvor myter og stereotyper bliver aflivet. Vi vil skabe et rum, hvor perspektiver og oplevelser bliver anerkendt, værdsat og respekteret.”

Hvordan vil I aftabuisere sex?

”Da vi voksede op var sex skamfuldt. Det var kun the bad girls, der rørte sig selv og sex var generelt forbundet med frygt for graviditet. Sex var kun anerkendt som en måde at få børn og ikke som nydelse for én selv og eventuelt en partner.

Gennem forskning, sexologer og egne erfaring lærte vi langsomt, hvad sex og nydelse er. – Men det tog os årtier. Derfor vil vi gerne være med til at bryde seksuelle tabuer og dele ud af vores viden.

Den seksuelle nydelse er en fødselsret som ikke mange dyr har. Klitorissen er f.eks. kun skabt til nydelse -den har ikke andre formål. Sex er altså en naturlig del af os. Vi bliver derfor nødt til at kunne have en åben og informeret samtale, der udfordrer stereotyperne og i stedet fokuserer på en omfattende og upartisk seksuel uddannelse. Denne uddannelse skal række ud over de tekniske aspekter af sex og inkludere samtaler omkring nydelse, samtykke, og hvordan man har og får et sundt forhold til sig selv og andre. Vi ønsker ikke at nogle skal ekskluderes og derfor skal alle individer ses og inkluderes på tværs af alder, køn og seksuelle orientering.”

Hvad inspirerede jer til at starte The Oh Collective?

”Vores egen rejse startede, da vi begyndte at snakke om sex til vores pigemiddage. Vi fandt ud af, at 85 % af heteroseksuelle kvinder ikke får en orgasme under sex og at 64 % af kvinder gerne vil have bedre sex, men er bange at sige det højt og blive dømt. Vi begyndte derfor med at opfordre hinanden til at bringe spænding og nydelse ind i vores eget sexliv.  

Selvom sex er en universel oplevelse, så er det desværre ikke altid forbundet med nydelse. Vi er derfor fast besluttede på at ændre dette gennem vores produkter, der er testede og certificeret af en sexolog, og vores online univers, hvor vi både har informerende indhold og et fælleskab, der opfordrer til nydelse, alene eller sammen.”

Hvilke tanker har I gjort jer om jeres produkter?

”Da vi udviklede vores produkter prioriterede vi en kvindeledt og videnskabelig tilgang til nydelse. I vores designfase har vi arbejdet tæt sammen med vores fællesskab, certificerede sexologer, sexterapeuter, og seksuel undervisere for at sikre, at produkterne lever op til, hvad de lover. Materialerne vi anvender er sikre, certificerede og bløde mod huden. Dette har været meget vigtigt for os, da vi desværre undervejs i processen fandt ud af, hvor meget sexlegetøj, der bliver produceret i materiale, som hverken er reguleret eller certificeret. – Og sådan skal vores produkter bestemt ikke være.

Ud over vores faktiske produkter, så ønsker vi brændende at gøre sexlegetøj til en oplevelse fuld af nydelse. Vi vil gerne være en moderne og legesyg oplevelse af seksuel velvære. Ved at designe et produkt, og dermed en oplevelse, hvor man ikke skammer sig som køber. Vi vil skabe en følelse af empowerment, hvor individer tager kontrol over deres velværerejse med selvtillid og entusiasme.

Det er normalt at være et seksuelt væsen og vi vil derfor have alle kvinder til at tage kontrol over deres krop og nydelse. Vi opfordrer alle kvinder til at nyde sex, snakke om sex, opdage deres kroppe og se det ligeså naturligt som god søvn, motion, mental velvære og sunde madvaner.

Med The Oh Collective ønsker vi, at give vores kunder en følelse af inklusivitet, styrke og selvtillid. Vi håber, at når man bruger vores produkter, så bliver man mindet om, at seksuel velvære er en essentiel grundsten i velvære.”

Kit Vaginal & G-Spot Vibrator
The Oh Collective
kr. 585,00
Chi - Air pulsating vibrator med justerbare hoveder og sexploration kort
The Oh Collective
kr. 671,00
Turn Me On - Afrodisiac Massagelys med Gua Sha-sten
The Oh Collective
kr. 299,00
Sex Bon Bon - Libido Boosting Chokolade
The Oh Collective
kr. 97,00
The Dream Team Couples Exploration Set
The Oh Collective
kr. 835,00