Sådan bliver erotisk legetøj en del af jeres sexliv: 5 inspirerende måder

Går du også og tænker, at erotisk legetøj kun er for singler, og folk med utilstrækkelige partnere? Eller at det gør dig overflødig for din elsker? Så er det tid til at komme på nye tanker. For selvom legetøj kan være vidunderligt stimulerende og tilfredsstillende at bruge alene, kan det også give en ekstra fræk dimension til et allerede skønt sexliv.

Vi har samlet fem måder, du kan introducere erotisk legetøj og nye, spændende og nydelsesfulde oplevelser i jeres sexliv.

1. Sanseligt: Massageolie, massagelys & stimulerende creme

Skab forførende forspil og sanseligt samvær med massageolier og -lys, der varmer olien. Med en god, velduftende olie vækkes og stimuleres sanserne, og nydelsen ved berøring intensiveres.  

Stimulerende gelé og glidecreme vækker nerveenderne og bringer en kildrende, summende, varmende eller kølende fornemmelse til de helt rigtige, intime steder – find selv ud af hvor, eksperimentér og find nye hotspots på dig selv og din partner.

Varmende massageolie
Få temperaturen til at stige med denne lækre, varmende massageolie.
Shop

2. En fræk hemmelighed: App-styret eller fjernbetjent vibrator 

En app-styret vibrator er perfekt til alle jer, der ikke bor sammen, ofte rejser hver for sig, eller blot nyder at have en fælles, fræk hemmelighed, når I er ude sammen. 

Ægget indføres i vagina og styres med en app, som lader modparten bestemme, hvornår og med hvilken styrke og mønstre vibrationerne skal gå i gang – om det er fra den ene ende af verden eller den anden ende af spisestuen. 

Hvis I er nysgerrige efter at lege med at overtagelse og afgivelse af kontrol, kan den app-styrede vibrator være et uforudsigeligt og sjovt tillæg til jeres sexliv. 

Fjernstyrede vibratorer

We-Vibe Match par vibrator
WE-VIBE
kr. 999,00
Lyla 2 fjernbetjent æg
Lyla 2 fjernbetjent æg
Sort Cerise
Lyla 2 Fjernstyret æg
LELO
kr. 1.189,00
Pink
We-Vibe Chorus par vibrator
WE-VIBE
kr. 1.489,00
Udsolgt
We-Vibe Nova 2 rabbit vibrator
WE-VIBE
kr. 1.099,00
Cosmic Blue
We-Vibe Chorus par vibrator
WE-VIBE
kr. 1.489,00

3. Dobbelt op på action: Parvibratoren

Parvibratorer kan stimulere både penis og vulva under penetrerende sex. Dens ene arm placeres på klitoris og den anden på g-punktet. Ved penetration bliver g-punktet stimuleret yderligere og vibrationerne forplanter sig i penis. 

Med parvibratoren har I hænderne fri og kan dyrke sex, som I plejer – bare med et ekstra frækt pift. 

Parvibratorer

Udsolgt
Lelo TIANI Harmony vibrator til par
LELO
kr. 1.180,00
Magic Motion Dante II Smart App-styret penisring
Magic Motion
kr. 449,00
Lyla 2 fjernbetjent æg
Lyla 2 fjernbetjent æg
Sort Cerise
Lyla 2 Fjernstyret æg
LELO
kr. 1.189,00
Je Joue Mio penisring med vibrator
Je Joue
kr. 709,00
Pink
We-Vibe Chorus par vibrator
WE-VIBE
kr. 1.489,00

4. Rollespil: Harness, påspændingsdildo & dobbelt dildo 

Giv jeres sexliv en helt ny dimension! Med påspændingsdildoer og dobbelte dildoer kan I lege med seksuelle kønsroller og skiftes til at være giver og modtager, udforske penetreringskombinationer og spændende sexlege. 

Et harness bliver båret af den givende part og bruges til at spænde en fladbundet dildo på eller stabilisere en dobbeltdildo. En dobbeltdildo kan penetrere jer begge samtidig og kan – alt efter styrken i bækkenbunden – bruges med eller uden harness.  

5. Game on: Erotiske spil

Med et erotisk spil kan I hinanden bedre at kende og bryde rutinerne på en sjov måde. De fleste spil går ud på at gøre dejlige ting ved hinanden og giver inspiration til at smide rutinerne og udvide jeres faste repertoire. Andre spil sætter fantasien løs og giver jer mulighed for at udforske hinandens fantasier, æstetik og etik.

Mere fra Lust World

Sæt fart på fantasierne

Lad den frække fantasi være forspil til endnu stærkere orgasmer; på skrift, på lyd, som film.

Læs guide
Sådan finder du dit G-punkt

G-punktet, findes det? Svaret er ja... og nej. Vi guider dig til endnu mere indvendig nydelse.

Læs guide