Sådan finder du dit G-punkt

G-punktet, findes det?

Svaret er ja... og nej. For år tilbage mente læger at have lokaliseret kvindens særlige lystpunkt, men nyere undersøgelser viser, at der stadig hersker tvivl, om det findes. Men en ting er sikkert: finder du et særligt sted inden i dig, der føles ekstra varmt og dybt, er det helt sikkert en del af klitoris’ sanselige netværk.

Vi guider dig til endnu mere indvendig nydelse.

Dine fingre og dit legetøj er bedre end din partner

Det er både dejligt og vigtigt, at man som par fortsætter med gå på opdagelse i hinandens kroppe – men, hvis I endnu ikke er lykkedes med at finde g-punktet sammen, anbefaler vi, at du prøver dig frem på egen hånd.  

Præcis, hvor g-punktet ligger, kan variere fra vagina til vagina. Hos nogle er det tæt på vaginal-åbningen, hos andre langt længere oppe mod navlen. Netop derfor kan fingrene nogle gange være for korte til at ramme plet. Der findes et hav af G-punkts-stimulerende dildoer, men den der er god for den ene, er ikke nødvendigvis god for den anden. Mange er dog enige om, at dildoer af glas og stål er fremragende, hvis man er på opdagelse efter et specifikt punkt, da materialerne gør det nemt at være præcis med, hvor man vil ramme og lægge tryk. Derudover giver glas og stål mulighed for at lege med temperaturer, som kan få vaginalmuskulaturen til at trække sig vidunderligt sammen. 

Følg vores anvisninger, og når du har fundet det helt særlige sted, kan du meget nemmere guide din partner til at tilfredsstille dig med dine nye indre opdagelser.

Je Joue
Uma G-Punkt Vibrator
Smukt lavet til at passe til kroppens naturlige kurver.
Shop
Je Joue
G-Spot Bullet - G-Punkt vibrator
Mini G-punkts vibrator med kraftige vibrationer.
Shop

Læg dig på ryggen og gør dig det behageligt

Læg dig på ryggen med spredte ben, bøj dine knæ og placér fodsålerne i madrassen. Hos de fleste vil G-punktet være mest fremtrædende, når du er meget tændt eller lige efter en orgasme. Det er mere et område end et decideret punkt og føles anderledes end resten af vagina.

Mange sammenligner overfladen med huden i oversiden af munden eller som en svampet valnød. Når du går på opdagelse i dit indre, er det vigtigt, at du enten er våd eller bruger masser af glidecreme – silikonebaseret, hvis du bruger fingrene og vandbaseret, hvis du bruger silikonelegetøj. Så føles det 100 gange bedre, og du slider samtidig ikke på slimhinderne.

Hvis du finder et sted, der er ekstra følsomt, så kæl forsigtigt for det, så du langsomt vænner dig til den intense berøring, og når du er klar, så lav en ’kom her’-bevægelse med fingeren(e) og mærk, hvordan nydelsen spreder sig i kroppen.

Naturlig vandbaseret glidecreme
Af økologisk aloe vera, som plejer både krop og sind. God rejse størrelse.
Shop
Sitre
Silikone gel
En lækker silikonebaseret glidecreme til intimmassage.
Shop

Træn din bækkenbund 

Udover de virkelig mange andre fordele, der er ved at træne sin bækkenbund, så bliver man ved vedvarende træning også mere sensitiv: En aktiv vaginalmuskulatur hjælper dig med bedre til at skelne vaginas forskellige områder fra hinanden – og dermed også at finde G-punktet. 

Husk at elske og bruge det, hvis du finder et sted inde i dig, der giver dig ekstra nydelse. Men find også ro i, hvis du ikke finder lige dit G-punkt, men måske lærer dine andre erogene hot spots at kende. For der er kun én regel, når det kommer til sex og søgen efter G-punktet: Hvis det føles godt, så gør du det rigtigt!

G-punkt vibratorer

Ida Wave Dual Vibrator
LELO
kr. 1.400,00
Je Joue G-Kii g-punkt vibrator
Je Joue
kr. 939,00
G-Spot Bullet - G-punks Vibrator fra Je Joue
G-Spot Bullet - G-punks Vibrator fra Je Joue
Je Joue G-Spot Bullet mini g-punkt vibrator
JE JOUE
kr. 599,00
Ida Wave Dual Vibrator
LELO
kr. 1.400,00
Glider Original G-punkt massager til Le Wand's Magic wands
Le Wand
kr. 375,00

Mere fra Lust World

5 måder at introducere erotisk legetøj i sexlivet

Sexlegetøj er ikke kun for singler. Vi giver fem gode råd til, hvordan I kan bringe sexlegetøj ind i soveværelset.

Læs guide
Get your groove on: 8 grunde til at onanere

Vi har samlet 8 gode grunde til, hvorfor du skal gøre onani til en naturlig del af din hverdag.

Læs guide