Analsex – det skal du vide, og sådan kommer du i gang

Det er ikke uden grund, at så mange mennesker – både mænd og kvinder – elsker analsex. Området i og omkring anus er fyldt med nerveender, der kan sende en skøn fornemmelse ud i hele kroppen, ligesom analsex kan stimulere både prostata og vaginas bagvæg. Men det er godt at vide, hvad man gør, før man kaster sig ud i det. Vi guider dig til nye oplevelser og fantastisk analsex. 

Masser af glidecreme

Den allervigtigste ingrediens i god analsex er glidecreme – masser af det! Anus danner ikke selv smørelse, sådan som vagina gør det, så det er en god idé at hjælpe tingene lidt på gled.

Giv dig tid

God analsex tager tid. Det er helt afgørende for nydelsesfuld penetration, at anus er varmt og afslappet. Kæl for dig selv og hinanden og brug fingrene til at massere området, til det er helt afspændt. Når du fører en finger blidt ind, vænner du forsigtigt anus til, hvad der skal ske. Der er kun én regel: hvis det gør ondt, går I for hurtigt frem.

Ren fornøjelse

Vask dig grundigt i og omkring anus med neutral intimsæbe, inden I går i gang. Hvis du gerne vil være ekstra ren, kan du bruge et brusehoved beregnet til anal douche, men husk, at du helst skal vente en times tid efter badet, før du har sex for at skåne dine slimhinder.

Sitre
Silikone gel
En fugtgivende og plejende gel,
med langvarig fugtgivende effekt til både pleasure og pleje.
Shop
The Yes Company
Yes WB Økologisk Glidecreme
Økologiske vandbaseret glidecreme der kun indeholder naturlige bestanddele, som virker fugtighedsgivende og føles silkeblød og lækker.
Shop

Voksenlegetøj

Det kan både være frækt og forførende at tage legetøj med under dynerne, når I vil udforske analsex. Men inden da er det en god ide at give størrelse, form og materiale på jeres nye udstyr en tanke – og ikke mindst blive enige om, hvad der skal med i seng.

Størrelsen eller gørelsen?

Hvis du har varmet godt op og brugt en generøs portion glidecreme, er der masser af plads til lige det plug eller den dildo, du har lyst til. Men hvis anus er nyt territorium, kan det være en god idé at starte i den mindre ende i forhold til legetøj. Når du føler dig tryg og mærker, hvor vidunderligt det kan føles, kan du gå op i størrelse – lige til du finder præcis det legetøj, der fylder dig ud på den bedste måde.

Formsprog

Anallegetøj kommer i to former; buet og lige. Den buede form er designet til at stimulere prostata på en måde, der sender sin indehaver i den syvende himmel. Men den kan også give et skønt, intenst tryk på bagvæggen af vagina, der er værd at prøve.

Silikone, glas eller stål?

Legetøj lavet i silikone er fleksibelt og har en fløjlsblød overflade og kommer i et hav af udgaver fra meget fast til meget blød, hvilket er tiltrækkende for mange. Men lad dig ikke skræmme af glas’ og ståls hårde udtryk. De to materialer har nemlig den glattest tænkelige overflade, giver ingen friktion og rummer rig mulighed for pirrende eksperimenter med kulde og varme. Derudover giver legetøj af stål en del tyngde, der føjer en ekstra dimension til stimuleringen.

Populære produkter

Trainy
Peech
kr. 275,00
PMV20 Koda butt plug sæt
PMV20
kr. 379,00
RS Soiree Booty Plug Original Luxury Gold
Rianne S
kr. 379,00
Nexus Ace anal vibrator med fjernbetening small
Nexus
kr. 559,00
Nexus Ace M anal vibrator med fjernbetjening
Nexus
kr. 599,00

Mere fra Lust World

5 måder at introducere erotisk legetøj i sexlivet

Sexlegetøj er ikke kun for singler. Vi giver fem gode råd til, hvordan I kan bringe sexlegetøj ind i soveværelset.

Læs guide
Get your groove on: 8 grunde til at onanere

Vi har samlet 8 gode grunde til, hvorfor du skal gøre onani til en naturlig del af din hverdag.

Læs guide