Om Lust Copenhagen by Magasin

Med fokus på seksualitet, nysgerrighed og høj kvalitet, strækker historien om LUST sig tilbage til 1998, hvor forretningen blev grundlagt som modstykke til Istedgades sexshopper. Grundsten er visionen om at tilbyde gode, inspirerende produkter af høj kvalitet – værdier som i høj grad stemmer overens med Magasin.

Derfor køber Magasin Lust.dk i 2023, og det er første gang i stormagasinets mere end 150 år lange historie, at en anden virksomhed helt og aldeles bliver en del af Magasin-familien. Opkøbet udspringer af et ønske om, at tilbyde en mere bred og mangfoldig produktportefølje, der også taler ind i tidens store fokus på velvære, trivsel og kropspositivitet, og det hænger også sammen med Magasins ansvarlighedsstrategi, hvor netop inklusion og diversitet i samfundet – og varerne på hylderne – er nogle af omdrejningspunkterne.

”Trivsel hænger for manges vedkommende sammen med at have et positivt og naturligt forhold til kroppen, og med købet af LUST intensiverer vi konkret den linje, vi har lagt, hvor vi - ved også at agere på produktniveau - kan være med til at skubbe hele branchen i retning af et mere mangfoldigt produktsortiment og dermed øge tilgængeligheden for produkter, der bidrager positivt til velvære. Her passer LUST perfekt til Magasins DNA og det univers, vi ønsker at tilbyde vores kunder, som skal vise, at sexlegetøj både kan være stilfuldt, lækkert og indbydende”
Mariette Gram der er Head of Home & Cosmetics i Magasin.

LUST er en hyldest til det feminine og giver plads til fantasier, forførelse og oplevelser. Vores formål er, dengang som nu, at skabe et univers, hvor den erotiske verden får lov at ånde frit - og hvor alle er velkomne.

Vi glæder os til at være med til at skabe et inspirerende univers med plads til diversitet og inklusion.