Din lust guide: dildoer, vibratorer & plugs

Det kan være lidt af en jungle at finde rundt i, hvad de forskellige dildoer, vibratorer, plugs på markedet kan, og hvordan de skal bruges. Denne guide hjælper dig med at vælge lige præcis det legetøj, der sender dig direkte ind i en strøm af orgasmer.

Dildoer

En dildo er et ikke-vibrerende legetøj, der kommer i mange forskellige materialer som glas, træ, metal, silikone, gummi og latex. Både størrelser og form kan variere meget – fra det realistiske til det abstrakte. Af de bløde materialer er silikone det bedste, da det har en lang levetid og er nemt at rengøre. Samtidig er det uden giftige kemikalier, som der findes i mange af de billige plastik-og gummidildoer, der også er på markedet.

Alle dildoer i Lust Copenhagen by Magasins sortiment er af høj kvalitet uden fosfater, så du trygt kan vælge lige præcis den model, du synes bedst om. Hvis dildoen har en base, vil den altid passe til en af vores påspændingsseler og være nem at tage fat om. Hvis du er usikker på dildoens størrelse, så læg ud med en mindre – så kan du altid gå op i størrelse.

D1 Stone Dildo
Laid
kr. 879,00
D1 Silicone Dildo Black
Laid
kr. 439,00
Strap-On-Me Bendable Dobbelt Dildo XL
Strap-On-Me
kr. 749,00
Strap-On-Me Bendable Dobbelt Dildo large
Strap-On-Me
kr. 679,00
Swerve prostata og anal dildo i rustfrit stål
Le Wand
kr. 999,00

Vibratorer

Når det kommer til at stimulere, er vibratorer noget af det mest effektive, du kan komme i nærheden af – og de fås i alle former, størrelser, farver og med avancerede funktioner til alle former for lyster. For at indsnævre valget, kan du starte med at beslutte, om du vil have en mindre klitorisvibrator til udvendigt brug eller en større vibrator til at stimulere dit indvendige?

Klitorisvibratorer er små og ofte batteridrevne. Deres vibrationer kan være både meget blide og stærke, og derfor anbefaler vi en vibrator, der kan indstilles, så du kan få præcis den intensitet, som du ønsker – hvor du vil, og når du vil.

Vaginale vibratorer er større, gerne 15-30 cm med en diameter på 2,5-5 cm og ofte med en stærk motor, der kan stimulere flere steder på kroppen.

Den absolut stærkeste vibrator er en stav med ledning, der skal sættes i stikkontakten. Dens vibrationer er meget stærke og kan give dig en orgasme hurtigt – også udenpå tøjet! Derfor anbefaler sexologer ofte denne type til kvinder, der har svært ved at få orgasme. Et plus ved denne slags vibratorer er, at de kan bruges til massage på hele kroppen.

Der findes også den meget effektive Rabbit, som stimulerer både klitoris og skede på samme tid.

Lily 3 - Lavender
LELO
kr. 739,00
Udsalg
Satisfyer Pro G-Spot Rabbit lufttryk vibrator
Satisfyer
Sale pris kr. 419,00 Normalpris kr. 599,00 Spar kr. 180
Udsalg
Uma G-Punkt Vibrator - Fuchsia
JE JOUE
Sale pris kr. 579,00 Normalpris kr. 729,00 Spar kr. 150
Clamy klitoris stimulator
Peech
kr. 385,00
Pawny vibrator
Peech
kr. 365,00

Bullets

Bullet-vibratorer er små, cylinderformede vibratorer, der er supernemme at betjene. Typisk kan vibrationsmønstre og volumen styres af en enkelt knap, men man kan også få mere avancerede bullets. Fælles for dem er, at deres form gør dem gode til at koncentrere vibrationerne til ét bestemt sted.

Hvis det er første gang, du skal købe et erotisk legetøj, og du er i tvivl om vibrationer er noget for dig, så er en bullet et godt sted at starte – du vil hurtigt blive overbevist. Alle Lust Copenhagen by Magasins produkter er lavet i materialer, der er godkendt og velegnede til huden, så du trygt kan vælge det lige det materiale, du foretrækker – den glatte plast eller den fløjlsbløde silikone.

Plugs

Anus har mere end 2000 nerveender og er et meget erogent område, der kan give dig store oplevelser i dit sexliv. Lad dig ikke intimidere af tabuer omkring dette skønne område af din krop. Dog er det meget vigtigt, at bakterier herfra ikke kommer i kontakt med din vagina, så brug aldrig det samme sexlegetøj begge steder uden først at sterilisere det – ligesom du bør vaske hænder eller bruge latexhandsker for at undgå infektion. Og husk – brug altid glidemiddel!

Plugs er lavet til anallege og kommer i et bredt udvalg af former og størrelser. Begynd der, hvor du føler dig komfortabel, men vælg altid et anallegetøj med base, så du er sikker på at kunne få din plug ud.

Trainy
Peech
kr. 275,00
Nexus Ace anal vibrator med fjernbetening small
Nexus
kr. 559,00
Nexus Ace M anal vibrator med fjernbetjening
Nexus
kr. 599,00
Nexus Anal Starter Kit
Nexus
kr. 409,00
Nexus Duo begynder butt plug med fjernbetjening
Nexus
kr. 559,00

Mere fra Lust World

Sæt fart på fantasierne

Lad den frække fantasi være forspil til endnu stærkere orgasmer; på skrift, på lyd, som film.

Læs guide
Sådan finder du dit G-punkt

G-punktet, findes det? Svaret er ja... og nej. Vi guider dig til endnu mere indvendig nydelse.

Læs guide