En guide til: Sex i det fri

Lust World profil: Guide

En guide til: Sex i det fri

Tekst: Sexolog Sabina Elvstam-Johns

Endelig er sommeren her med lange, lune dage, mindre tøj på kroppen og mere tid til os selv.  Hvorfor ikke gøre sommeren endnu varmere, og bruge den smukke natur til elskov?

Hvis du aldrig har haft sex i det fri, kan du se frem til en frigørende oplevelse.  Det er noget helt særligt at føle solen på huden, vinden i håret og det salte havvand om kroppen i din elskedes favn. Eller solo-sex for den sags skyld.

Men der er nogle helt lavpraktiske ting, du skal vare opmærksom på, før du hengiver dig til erotisk ekstase under den åbne himmel…

Ligesom med al udendørs aktivitet gælder det om at have planlagt en smule og have udstyret i orden. Skal I på skovtur? Tag et blødt tæppe med. En smukt organiseret picnic med happy-ending er et minde for livet.

Dyr og planter. Dette er måske indlysende, men i kampens hede kan det være nemt at overse en myretue eller at lægge sig ned på en eng med skjulte brændenælder og amorinerne vil hurtigt forsvinde. 

Manges romantiske fantasier er at dyrke hed sex på en smuk sandstrand…Ofte får man sand og små sten i de intime dele, og det er en ubehagelig oplevelse.

Lad James Bond om at ligge med sin babe lige der, hvor bølgerne brydes på stranden, og tag jeres elskov længere ud i havet.

Det er både mere diskret og praktisk.

Blufærdighed? 

En del af spændingen i at have sex i det fri er jo måske netop risikoen for at blive set. Dette kan virke mere eller mindre afrodisisk, afhængigt af din blufærdighedsgrænse.  Det er ikke alle naturvandrende, der synes, det er så festligt med et elskende par på deres vej - så respekter grænser og vær diskret. 

Husk at fjerne alt I har bragt med (vådservietter, kondomer, glidecreme, legetøj m.m…) Kærlighed i og til naturen dikterer at den efterlades i samme tilstand, som når I kom på besøg, selvfølgelig. 

Med disse nemme tips in mente, er hele den smukke sommernatur oplagt til nydelse af højeste kaliber! 

Sitre Gel naturlig vandbaseret glidecreme 200 ml
Sitre
kr. 270,00
Sitre Gel naturlig vandbaseret glidecreme 50 ml
Sitre
kr. 105,00
Silikone gel - Glidecreme med langvarig effekt 150 ml
Sitre
kr. 290,00
Silikone gel - Glidecreme med langvarig effekt 50 ml
Sitre
kr. 115,00
Buck Angels T-Lube glidereme
Sliquid
kr. 119,00

Mere fra Lust World

Lust World profil: Elisa Lykke Frække Fantasier

Vi har mødt forfatter, PR-manager og rådgiver Elisa Lykke til en snak om, hvorfor hun mener, det er vigtigt at give plads til kvinders lyst.

Læs guide
Hvorfor kan sex stadigvæk være svært at snakke om?

Der er stadigvæk mange tabu-belagte områder når det kommer til sex. Det er med denne sag ligesom med andre - øvelse gør mester!

Læs guide