En guide til: Sensuel massage

Lust World Guide:

Guide til Sensuel massage

Tekst: Sexolog Sabina Elvstam-Johns

Sensuel berøring og massage er noget af det dejligste, der findes, og en kærlighedsfuld gave at give til den, du elsker. Omvendt, at få lov at læne sig tilbage og bare tage imod er også en vidunderlig oplevelse. Giv en erotisk massage som en perfekt start på en romantisk aften. Huden er vores absolut største sensuelle organ, og vi har potente erogene zoner ikke kun intimt men over hele kroppen. Gå på opdagelsesrejse og lær din elsker endnu bedre at kende. Her er nogle gode tips.

1. Forbered omgivelserne! Sørg for at rammerne er indbydende og sanselige. Sørg for at I er uforstyrrede. Sluk telefonen og for andre distraktioner. Vi slapper mest af et rent sted uden rod og hverdagsting.
Skab en god stemning med levende lys, afslappende musik, røgelse og blomster, og hav gerne massageolie eller massagelys ved hånden.
Temperaturen i rummet skal ikke være for kold, da man nemt fryser, når man ligger stille. Sørg for at have rene lagner og håndklæder, da oliemassage kan være en smule klæbrig.

2. Hvis I har et karbad, er det en skøn start på en erotisk massage.

Fyld karret med varmt vand og tilfør aromatiske dufte. Inviter din partner til at tage et bad. Denne forberedelse kan også hjælpe dig med at komme i den rette stemning.

3. Når din partner ligger ned og er afslappet, kan du starte blidt ud med erotisk massage. Husk at formålet er at ophidse din partner. Stryg hele kroppen fra hoved til fødder med fjerlette berøringer. Du kan med fordel bruge en fjer-tickler til denne del.

Når din partners sanser er vågne, kan du gå i gang med selve oliemassagen.

Start med at gnide dine hænder sammen for at varme dem op. Varm olien op på samme måde, før du påfører den på kroppen, eller sæt flasken i et varmt vandbad før brug.

Det er mere behageligt med tempereret olie.

Masser ryggen med lange, frie bevægelser, følg rygraden og mærk intuitivt hvor blid eller hård, massagen skal være. Det er også fint at spørge, om det føles godt. I takt med at musklerne bliver mere afslappede og opvarmede, kan du øge intensiteten. De fleste af os har ømme muskler rundt om skuldrene og nakken, så giv dem lidt ekstra fokus. Husk hele kroppen. Masser med hænderne, eller du kan også bruge læber og albuer til effektiv massage. Den mest afslappende form for massage er den manuelle. Er du ikke til det manuelle, er en vibrator wand også en mulighed til dybdegående, dejlig massage, men sørg for at den ikke rammer knogler.

4. Forvent ikke en massage i gengæld

5. Skrue op for erotikken! For at gøre massagen endnu mere erotisk, kan du prøve at give den i lingeri eller helt nøgen? Så kan du bruge hele din krop til berøringen.

Sexet musik gør det hele en smule varmere, og musikken er et godt redskab til at sætte stemningen.

Hvorfor ikke afslutte massagen med en “happy ending”?

Tag med fordel en vibrator til hjælp, hvis dine hænder er en smule trætte. Din partner vil helt sikkert komme igen, og igen!

Sitre
Care & Intimacy massageolie
Økologisk massageolie perfekt til både massage, pleje og nydelse.
Shop

Mere fra Lust World

Månedens item: Sensuel massage med Lelo Smart Wand

Magic wands er creme de la creme af alle vibratorer, da de giver de mest kraftfulde og dybdegående intim- og kropsmassager.

Læs guide
Selvkærlighed - Summer of self- love!

Selvkærlighed betyder, at du ser dig selv og din værdi klart og med positive øjne.

Læs guide