Lelo Smart Wand 2 Large

Månedens item: Sensuel massage med Lelo Smart Wand

Magic wands er creme de la creme af alle vibratorer, da de giver de mest kraftfulde og dybdegående intim- og kropsmassager. De anbefales til kvinder, der har svært ved at opnå orgasmer, såvel som til dem, der vil ride på en mulitorgastisk bølge af nydelse over en længere tid. Bonus ved denne type af vibratorer er, at den desuden er udmærket til at fjerne stress og spændinger i alle kroppens muskler. Den kan bruges af alle køn.

Det svenske luksusbrand LELO revolutionerede det erotiske marked med sit flotte design og sin fantastiske performance. Deres bud på den klassiske wand er en rigtig Rolls-Royce. Den har elegante linjer med gulddetaljer og en kraftig motor, der indfrier alle forventninger til en luksus vibrator. LELO Smart Wand 2 er god til helkropsmassage og til erotisk stimulering. Wanden er helt sikkert et af LELOs bedste og mest populære produkter. Den kan med fordel bruges over hele kroppen, til en afslappende massage og til at levere en mind-blowing orgasmisk oplevelse under solosex eller sammen med en partner.

LELO Smart Wand 2 har 10 forskellige vibrations mønstre, så der er nok med variation at vælge imellem, og kan nemt tilpasses den ønskede intensitet af lave, dybe vibrationer. Størrelsen er imponerende! Så altså ikke det mest diskrete sexlegetøj - men nok det mest effektive, hvis du er til kraftfuld stimulering. Det buede skaft er ergonomisk designet, og gør den nemmere at betjene. Når man står med den i hånden kan man mærke tyngden og kvaliteten.

LELO Smart Wand 2 er helt vandsikker, og derfor også egnet til sex under bruseren. Overfladen er betrukken med dejligt blød og kropssikker silikone, der gør den til en fryd at berøre, og meget nem at rengøre.

Denne wand er perfekt for dig der søger en kraftig vibrator, og foretrækker en mere generel stimulering, fremfor stimulering kun af klitors.

Eneste “risiko” ved denne magic wand, er at den kan gøre alle andre modeller i din vibrator kollektion overflødige...

Smart Wand 2 Large

Smart Wand 2 Large
Smart Wand 2 Large
Smart Wand 2 Large
Smart Wand 2 Large
Smart Wand 2 Large
Smart Wand 2 Large
Smart Wand 2 Large
Smart Wand 2 Large
Smart Wand 2 Large

Smart Wand 2 Large

Normalpris kr. 1.499,00
/
Vælg Farve
Inkl. moms. Fragt beregnes i betalingsforløbet.
Sitre Gel naturlig vandbaseret glidecreme 50 ml
Sitre
kr. 105,00
Generous Gel
Smile Makers
kr. 99,95
Joy Jelly - 100% vegansk og pirrende glidecreme
The Oh Collective
kr. 127,00
Sitre Gel naturlig vandbaseret glidecreme 200 ml
Sitre
kr. 270,00
Personal Moisturizer glidecreme
LELO
kr. 219,00

Mere fra Lust World

Selvkærlighed - Summer of self- love!

Her er nogle konkrete forslag til hvad du kan gøre for at blive bedre til at elske dig selv.

Læs guide
En guide til: Sensuel massage

Sensuel berøring og massage er noget af det dejligste, der findes, og en kærlighedsfuld gave at give til den, du elsker.

Læs guide